Over Vscsecurity

 

Mijn naam is Gregorys Van Seggelen cueva oprichter van Vscsecurity. 
In 2010 heb ik mijn beveiligings- papieren behaald, en na mijn opleiding ben ik dan ook meteen aan het werk gegaan als horeca portier/evenementen beveiliger. 

In 2011 had ik mijn eerste echte contract gekregen in de zorgbeveiliging, dit heb ik 5 jaar met plezier gedaan en tussendoor heb ik ook bij een juwelier beveiligd. Ik heb mobiele surveillance gereden en tevens ook nog camera toezicht op bedrijven terreinen mee gedraaid voor het zelfde bedrijf.

Na 5 jaar wilde ik verder dan waar ik op dat moment stond dus besloot ik om een overstap te maken naar een groter bedrijf met meer werkzaamheden en meer doorgroei mogelijkheden.

Hier heb ik dan ook kennisgemaakt met Trigion  en het asielzoekerscentrum in Budel, Weert en Venlo. Hier heb ik samen met een aantal andere beveiligers de orde en veiligheid bewaakt en goede ervaring opgedaan. Ik heb veel mogen leren van verschillende culturen maar helaas na enige tijd kon ik daar niet blijven door de bezuinigingen.

Daarna ben ik op een 0 uur basis voor diverse bedrijven gaan werken.

Tot Ik uiteindelijk genoeg ervaring op had gebouwd in verschillende sectoren. 

Zoals:

Portier diensten, evenementen, mobiele surveillance, object beveiliging, zorgbeveiliging, winkel surveillance, alarm opvolging, 

En heb besloten om per 1 augustus voor mij zelf te starten

Met Vscsecurity.  

Rating: 4.5714285714286 sterren
7 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.